MUŽEVI, PRATITE OVE ZNAKOVE: Ako žena radi ove stvari, onda je sigurno nesrećna u braku!

  Autor: Kurir Foto: profimedia
Žene su danas suprotnost nekadašnjim generacijama iz prošlog veka. Potpuno otvorenog uma, one su spremne da izađu iz braka ako se ne tretiraju jednako i sa poštovanjem.

tuga-devojka-zena-tuzna-depresija-foto-profimedia-1453984472-833551

Kada je partner zanemaruje, onda žena postepeno počinje da se oseća nesrećno u braku. Ukoliko se prisetite vašeg venčanja, setićete se da ste sve zavete rekli iz srca. Međutim, koliko nas zaista čini sve ono što je obećano na dan venčanja? Predstavljamo vam neke od znakova koje žene pokažu kada su u nesrećnom braku:

Žena prestaje da komunicira sa mužem
Poznata je činjenica da žene vole da pričaju. Ako žena ne komunicira, onda postoji nešto na njenom umu što je muči.

Vrlo brzo se ljuti
Kada su žene neispunjene i nesrećne u stanju su da planu za svaku sitnicu. Ukoliko se žena brzo ljuti na vas, onda je ovo još jedan znak nesrećno udate žene.

Uvek je umorna
Jedna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, što dovodi do niza simptoma: hronični umor je jedan od njih.

A mislili ste da nije tako: Ovih 5 stvari muškarci stvarno primećuju tokom seksa

Ona kaže „ne“ seksu
Žene koje su nezadovoljne u braku, ne vole da ih partner dodiruje ili da se ljube sa svojim suprugom.

Ima tajne
Kada se žena ponaša tajanstveno i ne želi da podeli sve ono što joj se dešava u životu, verovatno da stvari ne idu svojim tokom.

Gubi poverenje
Kada žena izgubi poverenje, svaka mala stvar je pod lupom. Ona proverava telefon, špijunira e-mail. Kada se ovakve stvari primete, neophodno je razgovarati, kako bi pokušali da spasite svoj brak.

5 osobina nove fatalne žene kojoj ni jedan muškarac ne može da odoli

Ne obraća pažnju
Kada žena gubi interesovanje za muža, tada je očigledno da je ona nesrećna u braku.

Pravi nove korake u svom životu
Kada se žena posvećuje svom hobiju i sama izlazi iz kuće, znači da je nesrećna u braku. Ona sve manje vremena posvećuje svom partneru i u stalnim jepotragama za novim izlascima.

 

Avaz

1 komentar

  1. boki

    8. marta 2016. at 11:41

    Jesu, ne zaiteresovane i umorne al kad osete drugi parfem na tvojoj kozi odma se probude, sve mogu da postanu samohrane majke ,i sve je sharada.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.