Muškarci se pale na ovo!

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Dame, ako ove stvari redovno govorite svom partneru, nema sumnje da je on jedan vrlo zadovoljan čovek!

muskarac-940

Svi volimo kada nam neko kaže nešto lepo, nešto što bi nam podiglo samopouzdanje i učinilo da se osećamo posebnim.

Razumljivo je da to možda najviše znači kada dolazi upravo od partnera sa kojim se zajedno gradiš, pa je pravi podsticaj ukoliko on/ona tebe u svakom koraku ohrabruje i podržava.

Pred vama je pet komplimenata koje vaš muškarac obožava da čuje!

1. „Izgledaš seksi kada kuvaš“

Kada bi samo rekli „Izgledaš seksi“, to zvuči nekako previše uopšteno. Međutim, ako mu kažete da on izgleda seksi dok obavlja svakodnevne aktivnosti, to će učiniti da on oseti kako vi primećujete i cenite i „male“ stvari.

2. „Osećam se tako sigurno pored tebe“

U pitanju je instinkt: Muškarci vole da se osećaju kao da brinu za vas. Znajući da se vi osećate zaštićeno čini da se njegov ego udvostruči!

3. „Volim kako si uporan kada nešto odlučiš da uradiš. To je stvarno privlačno“

Nemojte samo da hvalite njegova postignuća. Pohvalite i lične osobine koje su njegova postignuća učinila mogućim. Ti si devojka kojoj je stalo do onoga kakav je on zaista, a ne samo do njegovog uspeha ili onoga šta je on na papiru.

4. „Rekla sam mojim prijateljima koliko sam srećna što imam tako divnog dečka“

Vaše hvaljenje drugaricama za njega je nešto najbolje. Pokazujući ga vašem okruženju, čini da se on oseća posebnim. I da, muškarci takođe žele da se osećaju posebnim.

5. „Da li si ti to vežbao?“

Muškarci ne dobijaju toliko komplimenata o fizičkom izgledu, koliko to dobijaju žene. Recite mu da se njegov trud oko vežbanja isplatio. Vežbaće onda duplo više samo da vas imrepsionira!

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.