Muškarci OVO ne vole u krevetu

  Autor: Mondo

Mislite da je njima uvek dobro tokom seksa? E, pa varate se!
ThinkstockPhotos-504101558

Guliver/Getty Images/Thinkstock

Muškarci možda jesu manje komplikovani nego žene kada je seks u pitanju, ali veruje da to ne znači da im je uvek sve savršeno.
Evo šta može da ih omete u „poslu“.
Žene koje vrište
Svaki će reći da mu je super kada je žena glasna u krevetu, ali vrištanje a la porno glumica ne dolazi u obzir. Većina muškaraca prepozna to urlanje, pa im interesovanje opadne.

Lenjivice

Super je pustiti njega da odradi sav posao, ali znajte da morate da učestvujete. Momci vole žene koje preuzimaju inicijativu, a ležanje poput mrtve krave, može samo da izazove pad erekcije.

Skakačice

To su one suprotne od lenjivica. Razne akrobacije i skakanje po frajeru kao da je trambolina, apsolutno ne dolazi u obzir. Malo je onih koji ne vole razuzdani, divlji seks, ali nekontrolisano skakanje nekog može i da uplaši. Znajte da kada pravite te egzibicije, možete i da slomite penis.

Mučiteljke (matretiranje bez dogovora)

Ima i onih koji vole grublji seks, šamaranje, grebanje, ugrize po telu, ali ima i onih koji jednostavno to ne vole. Ukoliko želite da povredite momka tokom seksa, popričajte s njim, ispipajte situaciju, odnosno dogovorite se da pređete na drugi, grublji nivo.

Ništa od oralnog seksa
Neke žene ne vole da muškarcu priušte felacio i to rade preko „one stvari“, odnosno čisto iz pristojnosti. Verujte da muškarci to osete i da se često zbog toga osete loše. Bolje se vodite premisom „loš felacio nije bolji od nikakvog“ i recite mu da ne uživate u tome.

loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.