Muškarci, obratite pažnju: Ove poze ona potajno priželjkuje

  Autor: Vesti online Foto: wallpino.com

Postoje žene koje će vam uvek otvoreno reći šta žele u seksu. Međutim, više je onih koje potajno maštaju o nekim vrućim pozama, ali nisu dovoljno hrabre da otkriju muškarcima svoje fantazije.

579462_date-72801-www.wallpino.com-133640d1b252182bd911-1600-1200_f

Kada se sledeći put zapitate kako da dovedete svoju dragu do vrhunca, probajte sa nekim od ovih poza, oredlaže portal zadovoljna.hr. Ovo je nešto o čemu veliki broj dama sanja, a vi budite baš taj koji će ostvariti njene snove:

Podignite je

Mnogim ženama se sviđa ideja da ih muškarac „zgrabi“ i podigne te prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

„Ženske tajne želje u seksu uključuju lagano sputavanje i upotrebu snage partnera kako bi je doveo do uzbudljivog vrhunca.“

Budite pomalo grubi

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže „grubost“. A kada kažemo grubost, mislimo na zavodljivu i seksi drskost, koja će je dovesti do točke ključanja.

Neke vole i vezivanje

Neke žene vole igru dominacije. Vezivanje svilenim šalovima se scenario u kom je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

Skidajte je lagano

Strastveno „kidanje“ odeće je svakako poželjno, ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatre, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može biti itekako uzbudljivo.

Seks u javnosti

Ne žele naravno napraviti neki prekršaj, no iznenadno zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodiv scenario. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.