Muškarci, evo šta žene očekuju od vas u seksu i vezi

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Prljava priča, predigra, strastven dodir i humor su neke od stvari koje će vaš seksualni i ljubavni život učvrstiti.

 

54886200556308efa44cfd078182898_w640

Dečaci i muškarci, uzmite olovku u ruke, i zabeležite savete kojima ćete moći da profitirate kada su stvari vezane za ljubavnu ili bračnu idilu u vezi.

Evo nekoliko saveta kako da potpuno opčinite vašu izabranicu.

ŠTA ŽENE OČEKUJU U SEKSU?

ZAGREVANJE

Molimo vas, duga i pažljiva predigra je OBAVEZNA! Konačan rezultat će biti bolji za oboje ukoliko dobro pripremite teren.

STRAST

Romantičan i nežan seks nekad dobro dođe, međutim, u svakodnevnim situacijama žene žele strastveni ljubavni klinč. Bez straha uzmite vašu partnerku, pribijte je uza zid. Dalje ne moramo da vam objašnjavamo.

NE ZABORAVITE EGO

Svaka žena želi da se oseća posebnom, seksi i poželjnom, a u tome muškarac može da odigra značajnu ulogu, tako što će joj davati niz komšlimenata na račun njenog izgleda.

JUTARNJI SEKS

Zar to nije najbolji način da se započne dan? Razmenjivanje nežnosti u polusnu i hladan tuš nakon toga – to je učiniti čuda za veš, ali i raspoloženje vaše drage.

PRLJAVA PRIČA

Pričanje prostih reči za vreme seksa može učiniti čuda za uzbuženje partnerke. Slobodno razvežite svoj jezik i govorite najprostije stvari koje vam padnu na um.

ŠTA ŽENE OČEKUJU U VEZI?

SPONTANOST

Devojke vole muškarce koji će ostaviti sve i pažnju posvetiti svojoj partnerki. Izenadite nežnu polovinu nakon posla i odvedite je u kratak izlazak, šetnju ili ranu večeru. pozitivna reakcija neće izostati.

POŠTOVANJE

Poštujte i vrednujte stvari koje vaša partnerka radi za dobrovit vašeg odnosa ili vas samih. Često puta se dogodi da muškarci određene stvari uzimaju zdravo za gotovo, pa se neugodno iznenade kada one izostanu iz svakodnevnog života.

ROMANSA

Povremeno, jednostavno veče ostavite za romantične trenutke. Pustite laganu muziku i pripremite latice ruža. Žene to vole. Ipak, nemojte preterivati.

KOMUNIKACIJA

Ključni problem u većini veza je nedostatak komunikacije. kako vam se to ne bi dogodilo, umesto automatskog potvrđivanja, učestvujte aktivno u razgovoru i izrazite svoje mišljenje. Sve je bolje od tišine i neiskrenog klimanja glavom.

HUMOR I ZABAVA

Žene vole duhovite muškarce, zato kad god možete šalite se i smejte sa svojom partnerkom. Malo koja žene će pristati na vezu bez humora, odnosno malo koja će se dugo zadržati pored muškarca koji ne zna da je nasmeje.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.