Muškarce najviše pali OVO

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Ne postoji zvanična statistika, ali su se u nekoliko anketa muškarci izjasnili da ih sledećim stvarima ne mogu da odole…

 ThinkstockPhotos-158196752

Zadnjica i grudi

Da, kao što se pretpostavili, „prednji i zadnji deo“ na ženi su na prvom mestu muških fetiša. Zato su im i poze „doggy style“ i ona kada je devojka gore, omiljene jer mogu da imaju dobar pregled na žesnko telo, ali i da se igraju svojim omiljenim „igračkama“.

Stopala

Sređeni nokti i meka koža na stopalima su neodoljivi većini muškaraca. Zato, drage naše čitateljke, nemojte da zanemarite te svoje delove tela.

Donji veš

Ženske gaćice ih privlače jer ne mogu da ih vide uvek, pa im golicaju maštu! Zato mu pošaljite fotografiju na kojoj se vidi samo deo onoga u čemu šetate u spavaćoj sobi. Malo čipke, satena… uh! Takođe, kada akcija krene, nemojte se odmah „osloboditi“ gaćica, mamite ga da ih on sam skine/pokida.

Malo egzibicionzima nije na odmet

U automobilu, u nekom šumarku, na vrhu neke zgrade… Budite maštoviti kada sledeći put razmišlajte o mestu na kojem ćete imati seks. Ne savetujemo da to radite na javnim mestima, jer je to ipak intimni, a ne egzibiocionistički čin.

Uloge

Muškarci vole i da se igraju, da glume, da se prerušavaju… Vežite ih za krevet i kaznite ih jer „nisu bili dobri“, ili ih lečite poput prave medicinske sestre.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.