Momci, otkrivamo vam tajne!

  Autor: Mondo

Znamo kako se vi osećate dok vam partnerka pruža oralni seks, a evo šta bi one volele da znate o tim trenucima kada im je glava među vašim nogama.
oralni-seks

Foto: Gulliver Getty/Thinkstock
Dok vam ona klizi poljupcima, vi nežno pokušavate da joj glavu spustite dole da bi vam priuštila oralni seks, ali – uopšte niste suptilni koliko mislite da jeste. Žene ne žele da osećaju obavezu da vas oralno zadovolje, a ako se tako budu osećale, verovatno je da ćete se na kraju zadovoljavati sami. Dakle, budite strpljivi.

Mnogi muškarci vole da u oralnom seksu uživaju stojeći, dok njihova partnerka kleči na kolenima.Ženama je potpuno jasno da vi u tome užvate, da vam je to seksi, ali njihova kolena „stradaju“, pa ne očekujte da to rade baš svaki put.

Isto važi i za gutanje sperme. To je vaše očekivanje, ne pravilo koje moraju da poštuju. Mnoge žene ne žele da gutaju spermu, pa se na to odluče samo kada su baš raspoložene da vam udovolje. Cenite te retke situacije.

Dok se one spuštaju „tamo dole“, vama „puca“ pogled na njih. Partnerke vam pružaju oralni seks kako biste se vi osećali dobro, ali volele bi da zauzvrat dobiju makar komplimentzbog kojeg će se one osećati jednako dobro.

Dame iskreno priznaju da su njihovi uzdasi ponekad samo deo „šoua“. Istina je da ih pružanje oralnog seksa nekad pali, a u drugim situacijama zvuke zadovoljstva ispuštaju kako biste vi pre „završili“.

Kada pomislite na oralni seks, verovatno vam na pamet pada i poza 69. Iako u teoriji zvuči sjajno, žene poručuju da im je teško da se koncentrišu na vaše zadovoljstvo dok ih vi istovremeno zadovoljavate. „To je kao da nastavite da trčite maraton nakon što vam neko da sladoled na petom kilometru“, kažu žene.

Upozorenja su dobro došla. Žene će umeti da cene ako im na vreme kažete da „stiže“ ejakulacija. Sa druge strane, uopšte im se neće svideti ako samo „isporučite“ spermu, bez ikakve najave.

Seks pod tušem deluje super – u pornićima ili filmovima. U starnosti je malo komplikovanije, a isto važi za oralni seks pod tušem. Dame žele da znate da im istovremeno gutanje vode dok pokušavaju da vas zadovolje otežava „posao“. Zato, ne budite na kraj srca ako to ne bude najbolji oralni seks koji vam je ikada pružila…

Ne očekujte oralni seks svaki put kada ste sami, poručuju vam žene. Budite zahvalni kada se devojke „spuste dole“, ali nemojte da očekujete taj „dezert“ baš svaki dan.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.