Mislite da imate savršeni seksualni život? Ovih 8 znakova to i potvrđuju

  Autor: B92

Seks je važan i za ljudsko fizičko i psihičko zdravlje. Ovo su 8 znakova koji govore da imate savršeni seksualni život.

Foto: Thinkstock

Ako spadate u žene koje se ne srame da pokažu svoju seksualnost i uživaju u seksu onda ćete se definitivno prepoznati među 8 znakova koji govore da imate odličan seksualni život:

1. Znate da će vam seks garantovano pokvariti frizuru

Kada se bacite u akciju nije vam stalo do toga kako će vam kosa kasnije izgledati. A kada se sa svojim partnerom ozbiljno dobro zabavljate u krevetu, i sve ostale misli o vašem izgledu – bilo da se radi o tome kako vam izgleda kosa, ili da li vam je stomak ravan – stvarno su nebitne i zaboravljene.

2. Nije vas sramota da kažete partneru šta volite u krevetu

Ako vam nešto ne odgovara nemate problem to da saopštite partneru, isto važi i za stvari koje biste sa njim voleli i isprobati. Tu spada i ukoliko nemate problema sa preuzimanjem inicijative u isprobavanju novih i uzbudljivih stvari. Dobra komunikacija prvi je korak do odličnog seksa.

3. Ne dozvoljavate da vam se sitnice ispreče na putu do dobre zabave

Ljudsko telo je čudno i čudesno, a kada to spojite, neke stvari će se sigurno dešavati. Ako slučajno skliznete s kreveta ili ako se dogodi zvuk koji bi inače bio neugodan – nijedno od vas dvoje se neće postideti. Osećate se dovoljno opušteno da se nasmijete, zauzmete iduću pozu i ponovo se bacite na posao.

4. Ne brine vas šta će komšije reći

Ako živite u zgradi znate da zidovi nisu uvek najbolje izolovani što se zvukova tiče. Međutim, to ne znači da vi ne smete ni pisnuti za vreme seksa. Pa ako se ne možete opustiti u sopstvenom domu, gde ćete onda?

5. Ponekad imate upalu mišića nakon eksperimentisanja

Ako sumnjate da vas mišići u rukama bole zbog nove poze koju ste isprobali veče pre – možete sami sebi čestitati. Bolovi u mišićima izazvani seksom su znak da volite eksperimentisati umesto stare jedne te iste rutine.

6. Istorija pretraživanja na vašem računaru podigla bi par obrva

Nema ničega lošeg u istraživanju pre nego što se upustite u eksperimentisanje. Zato ako vam se u istoriji pretraživanja nađu tu i tamo razne činjenice o seksu, seksualnim pomagalima, pozama – to je u potpunosti ok!

7. Ponekad ostavite partnera bez komentara

Kad je u pitanju seks, teško da postoji nešto što će vas ispuniti sa toliko zadovoljstva od dokaza da biste osvojili prvo mesto u seks talent šou, kada bi tako nešto postojalo – barem za vašeg partnera kada ga ostavite bez daha ili komentara nekim svojim omiljenim trikom u spavaćoj sobi. Osim što mu oduzmete dah na nekoliko sekundi, on će možda i izustiti „Ovo je bilo neverovatno“, ili nešto na tu temu.. Smatrajte to potvrdom svog seksualnog umeća.

8. Uvek ste zadovoljeni

I to ne znači samo postizanje orgazma – jer on nije ključan za samo zadovoljstvo (iako je veoma važan i trebali biste ga doživljavati). Bitno je da se osećate srećno, ispunjeno i zadovoljeno, a ta će se sreća odraziti i u drugim aspektima vašeg života.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.