Koliko ste iskusni i vešti: Da li ste probali ove vrste seksa?Koliko ste iskusni i vešti: Da li ste probali ove vrste seksa?

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Ako niste, vreme je!

 

1143461854566aad3005906374169330_w640

Hotel

Ima neke posebne čari u intimnom druženju u tuđem krevetu, pa makar on bio i hotelski, tako da ova mala promena itekako osvežava seksualni život.

Zornjak

Seksate se u polusnu, a posle orgazmičnih potresa, budniji ste nego da vas je neko polio hladnom vodom.

Gubitak kontrole

Seksu u kom žena zapravo baš i nema kontrolu je česta želja mnogih. Bez obzira da li se radi o običnom seksu u kom partner jednostavno dominira (pozom ili držanjem ruku) ili o ozbiljnijim igricama poput vezivanja ruku ili očiju, žene će rado da se prepuste tome sve dok se osećaju sigurno.

Pijani seks

Možda se sutra nećete sećati baš svega što ste radili, ali sećaćete se da vam je bilo odlično. Da li ste stvarno bili vatrena tigrica ili čvrsti pastuv sinoć, ili ste se komirali balaveći jastuk čim ste skinuli majicu, neće biti bitno.

Seks na javnom mestu

Prema nekim američkim istraživanjima, čak 60 odsto žena mašta o seksu na javnom mestu. Naravno, radi se o faktoru skrivanja i mogućnosti da par bude otkriven što seks čini zanimljivijim i svakako drugačijim od svakodnevnog.

Seks u troje

Jedna od najčešćih fantazija i kod muškaraca i kod žena je seks u troje. Međutim, ono što će žena retko da otkrije jeste to da kad mašta o seksu sa još jednom ženom, mašta zapravo o tome da sva pažnja partnera bude usmerena na nju.

Seks pod tušem

Mlaz vrele vode koji vas dodatno nadražuje i pojačava partnerove dodire, nevaljala sapunica koja klizi po vašem telu, para vas okružuje.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.