KOLEGA ME JE ZADOVOLJIO NA POSLU: Ispovest devojke koja nije mogla da odoli…

  Autor: Kurir
Ovo je priča devojke koja se našla u neverovatnoj situaciji.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Ovo je priča devojke koja se našla u neverovatnoj situaciji.

„Kažu da, kad se dugo opirete, nećete ništa postići, već ćete se samo zapetljati još više. To sam i ja shvatila, i to više puta u životu. Nikako da naučim.

Stigao je novi kolega u firmu. Nisam previše obraćala pažnju na njega, sve dok nismo počeli intenzivnije da se dopisujemo. Iako sam udata već godinama, nisam mogla da ignorišem njegove „male signale“.

Bio je veoma uporan. Pokušavao je na razne načine da mi skrene pažnju, a ja sam se pravila da me to uopšte ne dotiče.

Sve do jednog dana…

Iako nas u kancelariji radi četvoro, koleginice koje rade sa mnom su ranije otišle na sastanak, i ostali smo samo on i ja…I nekoliko kolega koji su bili u drugim kancelarijama, a naravno, stakla su bila providna i svi su mogli da nas vide.

Imala sam crvenu haljinu koja je samo blago naglašavala moje obline. Obožavao je tu moju haljinu.

Nije mnogo govorio… Pogledao me je , približio se, i samo se spustio.

Nisam imala snage da ga odbijem. Gledala sam ga kako se lagano spušta i … morala sam da se prepustim. Pomerio je moje tange boje kože u stranu, ali mu se to nije dopalo, pa je rešio skroz da ih skine.

Prvo je počeo da me ljubi po butinama koje su već počele da mi se grče od uzbuđenja. Zatim je jezikom prešao preko mog klitorisa, veoma nežno… Nisam znala gde se nalazim i ukrstila sam oči od zadovoljstva. Da me je neko od kolega iz susednih redakcija video, verovatno bi pomislio da nisam normalna…

Kada sam ispustila prigušeni krik zadovoljstva, a bilo je teško, jer sam inače veoma glasna, podigao se, nasmejao onako vragolasto, na svoj način i otišao bez reči.

Ja sam ostala da sedim, jer nisam imala snage da ustanem…

Od tada se nismo čuli. Valjda ne znamo ni šta bismo rekli jedno drugom… Kad smo na poslu, trudimo se da sve bude profesionalno, ali kao da svakom sija iz pogleda ona jedna rečenica „Ja bih ponovo…“


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.