Kako da zavedete iskusnu ženu?

  Autor: B92/Novosti.rs Foto: Thinkstock

Veza muškarca sa nekoliko godina, ili čak decenija, starijom partnerkom više nije tabu, a ako vam se sviđaju iskusnije dame, evo nekoliko trikova uz pomoć kojih ćete sigurno da ih osvojite. Ne igrajte klinačke igrice sa njom.

16774735556f9403c92a11397589354_w640

Nema muškarca koji u nekom trenutku svoje mladosti nije fantazirao o avanturi sa starijom ženom. Veza muškarca sa nekoliko godina, ili čak decenija, starijom partnerkom više nije tabu, a ako vam se sviđaju iskusnije dame, evo nekoliko trikova koji će pomoći da ih osvojite.

Budite svoji i nemojte da glumite da biste je impresionirali. Verovatno je privlači vaša mladost, spontanost, otvorenost, pa se ne trudite da je impresionirate pameću i mudrostima. Sve je ona to već čula i videla, zato zadržite svež, gotovo naivan pogled na svet.

To ne znači da treba da budete nesigurni, jer ma koliko godina da ima, žena želi samouverenog partnera koji zna koliko vredi i ne plaši se da izrazi svoj stav. Odlučnost u kombinaciji sa mladošću razoružaće je. Ali pazite da ne preterate. Ako ne znate ništa o određenoj temi, ne upuštajte se u raspravu.

Zapamtite, upoznala je već dovoljno ljudi da ume da razdvoji lažno od pravog samopouzdanja. Takođe, nemojte joj laskati, ali komplimenti su važni i poželjni. Ne igrajte klinačke igrice sa njom, ako ste rekli da ćete je pozvati, to i uradite. Budete li čekali nekoliko dana kako biste joj „udarali čežnju“, završićete u korpi za „otpatke“. Jer ona zna šta hoće, a to sigurno nije gubljenje vremena sa nekim balavcem.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.