Kako da uživate, a da guza ne nastrada

  Autor: Mondo

Kako da uživate u analnoj stimulaciji, da koristite seks igračke, a da se ne povredite…

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

 

Malo, malo, pa možete da pročitate u novinama kako je neko završio u urgentnom jer mu se seks igračka (opciono: jegulja, krastavac, baklja, gumeno crevo, protivavionski metak) zaglavio u anusu. Pa, evo kako da se zabavite, a da ne morate posle kod lekara, rizikujući da milioni ljudi širom sveta saznaju koliki ste tačno idiot.

Savršeno je ok da povremeno sebi pružite i malo analne stimulacije. Zabavno je, donosi uživanje, što da ne?

Ali, ako uživate u tome, molimo vas, stvarno vas molimo da se „igrate“ oprezno i sa merom, da se ne biste pridružili duuugoj listi onih koji su morali da potraže pomoć hirurga jer su u sebe nabili nešto što posle nisu mogli da izvade.

Kad kažemo „oprezno“ nije nam cilj da lažno morališemo, mislimo prosto da u te svrhe koristite seks igračke koje su dizajnirane za analne igrice (ne prvo na šta vam padne pogled i ne povrće, dakle), da koristite lubrikante i budete pažljivi.

Ako vas privlači ideja o analnom seksu, nema razloga da se toga stidite. Ako vas ne privlači – nema razloga da se toga stidite. Sto ljudi, sto ćudi i svako od nas ima pravo da izabere zabavu po svom ukusu. Ali, ako preskočite deo koji podrazumeva prikupljanje opštih uputstava na tu temu, i u guzi „zaturite“ četkicu za zube ili nešto slično, treba da se stidite jer ste u 21. veku dozvolili sebi da budete neinformisani.

Dakle, kako se uopšte desi da seks igračka završi gde joj mesto nije?

Mišići analne regije dizajnirani su tako da budu stegnuti. Znate, tako da se ono što je svareno kreće pravilno duž digestivnog trakta i da niša ne „ispada“ neočekivano. Dakle, mišići ove zone služe svrsi, kreirani su u svrhu samozaštite tela, i to je (obično) divna stvar.

Ali, to s druge strane znači da ako u anus stavite nešto što nije predviđeno za stavljanje u anus, pokrenućete prirodni mehanizam tog dela tela: mišići će se zgrčiti, dok vam je objekat o kojem je reč u guzici, a pošto će se mišići stegnuti „ispod“ predmeta, predmet će biti „usisan“ unutra i biće prilična muka izvaditi ga.

Rešenje? Uvek koristite ISKLJUČIVO seks igračke namenjene analnoj stimulaciji.Vibratori namenjeni vaginalnoj upotrebi imaju drugačiji dizajn, obično su relativno uski i ravni, što znači da lako mogu da se zaglave ako ih koristite analno.

Igračke namenjene analnoj stimulaciji obično imaju bazu prečnika od šest i po centimetara naviše, i upravo je ta baza ono što ih sprečava da se zagrave gde im mesto nije. Ta baza naime, deluje kao „stoper“, koji onemogućava da se igračka zaglavi u telu.

Na raspolaganju su vam i specijalno dizajnirani masažeri za prostatu, koji su, osim što su savršeno bezbedni za upotrebu, i odličan izbor za početnike u analnom seksu.

Dakle, nikad u anus ne stavljajte ništa što nema dovoljno široku osnovu koja će onemogućiti da se igračka uvuče dublje nego što biste želeli. Nikakvi krastavci, nikakvi vibratori namenjeni za vaginalnu stimulaciju, nikakve sijalice. Samo seks igračke čija je primarna svrha analna stimulacija.

Uvek koristite dosta lubrikanta. Ako koristite silikonske seks igračke, obavezno izaberite lubrikant koji ne sadrži silikon, u suprotnom će se igračka vremenom oštetiti. Ako tome posvetite malo pažnje, videćete da postoje i lubrikanti sprecijalno napravljeni za analni seks (obično sa efektom hlađenja, ili blago otupljujućim efektom), ali i bilo koji lubrikant sa vodenom bazom odradiće posao. I nemojte štedeti na lubrikantu. Prvo, više ćete uživati ako stavite dovoljno lubrikanta, drugo, kad ga jednom otvorite, rok trajanja je do tri meseca, tako da nema nikakvog smisla da štedite.

I još nešto, pre nego što se upustite u analni seks ili bilo šta što liči na analni seks, OBAVEZNO prvo razgovarajte sa partnerom. Bilo kakvo iznenađenje na tu temu neće se dobro završiti. Biće bolno, neprijatno, a možda i uvredljivo.

Ako razmišljate o tome, imajte u vidu osnovna pravila analnog seksa: OBOJE morate da želite to, ulazite polako i ako se neko požali na bol, zaustavite se ODMAH. Jer seks je dobar samo onda kad je zabavan izvor čistog zadovoljstva za oboje.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.