Kako da seks sa novim partnerom bude fantastičan

  Autor: Mondo Foto: YouTube

Kada se prvi put upuštate sa nekim partnerom u seksualne vode, to može biti prilično napeto. Pročitajte kako to da prevaziđete.
seks-1

Čak i za one koji „vrcaju“ od samopouzdanja, biti potpuno go pred nekim prvi put može probuditi razne strahove, nesigurnosti i ranjivosti.

Evo kako da imate seks sa novim partnerom, a da to bude fantastično:

1. Smanjite očekivanja

Osim ukoliko nemate mapu iscrtanu na telu sa instrukcijama gde treba ići, kojom jačinom i koliko dugo, velike su šanse da će prvo stupanje u seksualne odnose biti zapravo međusobno upoznavanje tela i načina funkcionisanja.

2. Mislite o putovanju, a ne o destinaciji

Ovo je prilika kada se saznaje šta ko voli, a šta ne. Ne fokusirajte se previše na to da doživite orgazam, već uživajte u iskustvu intimnog upoznavanja nove osobe.

3. Devojke, nemojte da lažirate

Bilo da želite da ga nagradite za sav trud ili je seks užasan i samo želite da ga okončate, molim vas, nemojte da lažirate orgazam.

Ukoliko nameravate da vidite opet ovu osobu, misliće da je pogodio dobitničku formulu i onda ćete se naći u situaciji gde ćete opet morati da lažirate vrhunac.

Čak iako ga nećete videti opet, sebičluk u krevetu ne zaslužuje pohvalu u ovom obliku.

4. Pazite šta govorite

Imajte na umu da ćete možda morati da ispunite ono šta kažete.

Momci, obećanja da ćete devojci da uradite „ovo i ono“, nakon čega niste u stanju da joj nađete ni klitoris i uspete da performans traje svega tri minuta, vam stvarno ne ide u korist.

Jezik za zube i uživajte najbolje što možete, ali i pružajte zadovoljstvo osobi sa kojom ste.

5. Polako s alkoholom

Par pića za opuštanje je skroz na mestu, ali „ubiti“ se od alkohola retko kada vodi ka iskustvima koja ćete pamtiti zbog velikog zadovoljstva.

6. Komunicirajte

Najbolja stvar koju možete da uradite kako bi zadovoljstvo bilo veće je da kažete kada je na mesto stimulisanja pravo, ali i kada nije.

7. Prihvatite one groznije aspekte seksa

Bez obzira na to sa kim ste imali seks u životu, uvek će tu biti prisutni razni mirisi, zvukovi i telesne tečnosti koje se ne vide u onim filmskim seks scenama.

Prihvatite činjenicu da se to dešava i suočite se sa ovakvim stvarima na način koji neće učiniti da vašem partneru bude neprijatno.

8. Zabavite se!

Ovo je najvažnija stavka na listi. Skinite tu odeću, počnite sa seksi pokretima i dozvolite sebi da se izgubite u čarima koje ova aktivnost pruža, bez razmišljanja o tome što je u pitanju novi partner.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.