Kada muškarac uradi ovo tokom seksa, svaka žena je bar jednom poželela da ga ostavi

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Muškarcima je seks jednostavno nezamisliv ako ne počne oralnim seksom tako da vrlo često pribegavaju raznim taktikama ne bi li privoleli partnerku da im pruži to uvodno zadovoljstvo…

193475440956b470714bc22146329999_w640

Ako ste imale sreće da u životu izbegnete čuveni potez spuštanja glave devojke radi oralnog seksa, verovatno ste jedna od retkih. U pitanju je potez koji koristi gotovo svaki muškarac kako bi naveo devojku na oralni seks i izbegao korišćenje reči.

Ne postoji muškarac koji će odbiti oralni seks, a većina devojaka rado pristaje, uglavnom zato što žele da im se svide. Odbijanje oralnog seksa moglo bi da znači i kraj za potencijalnu vezu čak i pre nego što je ona počela da se razvija.

Pružanje oralnog seksa muškarcima postalo je norma, prvenstveno zahvaljujući pornografskim filmovima gde se ne može zamisliti scena bez ženskog spuštanja dole.

Stvari su nešto drugačije kada su devojke u pitanju.

Muškarcima je seks jednostavno nezamisliv ako ne počne oralnim seksom tako da vrlo često pribegavaju raznim taktikama ne bi li privoleli partnerku da im pruži to uvodno zadovoljstvo, a najgori način da to postignu je definitivno guranje njene glave u željenom pravcu u slučaju kada ona ne ispoljava željeni entuzijazam.

Mediji su puni brojnih trikova za oralni seks „koji će mu pomutiti razum“, ali čini se da jedan trik redovno zaboravljaju, možda čak i najbolji, barem ako pitate devojke – tražite im, umesto da ih privoljevate na ovaj nimalo suptilan način.

Recite devojci šta volite i želite, ali obavezno je i pitajte u čemu ona uživa.

Ne postoji magično dugme na njenoj glavi koje će je pretvoriti u mašinu za oralni seks, i zato bi trebalo da prestanete da ga pritiskate.

Ako želite da vam devojka redovno pruža oralni seks, rešenje je krajnje prosto, budite spremni da se nakon toga odužite, ali i željni da to učinite.

U pitanju nije usluga, već povezanost dve osobe u seksualnom aktu.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.