Kad je seks loš…

  Autor: Mondo

… i brak može da pukne, a kamoli veza. Pročitajte istinite priče na tu temu.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

„Svoju bivšu ženu sa upoznao kada sam imao 17 godina. To je bila prva devo jka s kojom sam imao seks. Venčali smo se, ali je brzo nakon toga sve postalo jednolično i dosadno. Seks je naročito postao loš nakon  rođenja deteta i jednog spontanog pobačaja. Danas smo samo prijatelji i roditelji, i tako mnogo bolje funkcionišemo“, ispričao je za „, rekao je za „Women`s Health“ Lukas (31).

„Moj uskoro bivši suprug me je prevario i objasnio mi da on ne može da bude u vezi sa samo jednom ženom, da nas dvoje imamo potpuno različite poglede na seks. Zato sam rešila da ga ostavim“, kaže Kler (32).

„Za godinu i po dana braka moj suprug i ja smo imali seks samo tri puta. On uopšte nije bio zainteresovan za seks, ali ja jesam, a pored njega sam se osećala neprivlačno. Zato sam rešila da se razvedem“, iskreno je objasnila Donora (33).

„Moj bivši muž je odličan ljubavnik, ali taj užitak meni nikada nije prižao, valjda zato što me je konstantno varao sa koleginicom. Kada sam saznala to više nisam mogla da budem sa njim“, kratko i jasno kaže Kristal (51).

„Moja bivša žena je seks shvatala toliko ozbiljno da je čak imala i priručnik iz kojeg sam morao da učim! Bilo mi je teško da sesk shvatim kao obavezu, kao posao. Nisam to mogao da trpim čitavog živtota“, požalio se Džejms (34).

„Moja bivđa žena kaže da nisam sovoljno uvažavao njene želje i potrebe u seksu. Bio sam brz i neposvećen. Ona je htela da seks traje duže, da sve bude intimnije. Zato me je ostavila“, kaže Liu (51).

Učite na tuđim greškama, nemojte posle da kažete da vas nismo upozorili.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.