Kad je prvi put rekao „volim te“…

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Dame su podelile kako je izgledao trenutak kada im je partner prvi put rekao da ih voli. Bilo je raznih situacija, romantičnih i neobičnih.

ljubav-610

Evo šta su žene otkrile na Whisper aplikaciji.

1. Ležali smo u krevetu i taman pre nego što smo se namestili da spavamo, privukao me sebi i u uvo mi šapnuo te dve divne reči.

2. Upravo je tada došao sa posla koji je radio u drugoj državi, nismo se videli godinu dana. Toliko je bio uzbuđen i želeo je to brzo da izgovori, da se sav spetljao.

3. Imala sam napad panike, a on je pokušavao da me smiri, uveravajući me da mu je stalo do mene i da me voli. Kada je to izgovorio, smirila sam se.

4. U vezi smo na daljinu. Ubeđivao me da odem na spavanje, ali nisam htela. Rekao je da će mi reći nešto lepo ako obećam da idem u krevet. Obećala sam i rekao mi je da me voli.

5. Bili smo usred ozbiljne svađe, kada mu je izletelo: „Volim te.“ Odmah zatim je izletelo i meni.

6. Rekao mi je to na nemačkom, usred noći, kada je mislio da spavam.

7. Posetio me dok sam bila na poslu, povukao u stranu, zagrlio me, poljubio, rekao da me voli, okrenuo se i otišao.

8. Gledao me i smešakao se, a kada sam ga pitala šta je smešno, odgovorio je: „Gledam te i razmišljam o tome koliko te volim.“

9. Bili smo neverovatno bliski prijatelji četiri godine, a onda smo prestali da se družimo na nekoliko meseci, bez ikakvog razloga. Jednog dana se neočekivano pojavio na mojim vratima, rekao mi da me voli i da je zaljubljen u mene već godinama.

10. Ležali smo u krevetu i pričali o životu, o svakodnevnim stvarima. Baš kada sam htela da mu kažem da ga volim, spetljala sam se i nisam to mogla da izgovorim, a on mi je rekao: „Znam, volim i ja tebe.“

11. Sedeli smo zagrljeni na kauču, primetila sam da se odjednom unervozio, a onda je samo podigao ruke u vazduh i rekao: Iznenađenje… volim te!“

12. Probudio me usred noći, želeći nešto da mi kaže, ali bilo ga je strah. Znala sam o čemu je reč, srce je počelo ubrzano da mi kuca. Onda je to jednostavno izgovorio.

13. Raspravljali smo se oko neke gluposti, a onda mi je, uobičajenim tonom rekao: „Uznemiren sam samo zato što te volim.“ U trenutku nisam ni shvatila šta je izgovorio i nastavila sam da pričam, a kad mi je došlo do mozga, umalo se nisam onesvestila.

14. To veče je izašao u bar sa prijateljima i pozvao me da mi kaže kako ne želi da živi ni dan bez mene, da sam njegova kraljica o da me voli.

Kako je zvučalo vaše prvo „volim te?“

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.