Jedini razlog zašto se on nikada neće zaljubiti u vas, ma koliko god pokušavali

  Autor: B92

Da li ste ikada pokušali da razumete zašto se određeni muškarci do srži zaljube u žene koje naizgled nisu najbolji izbori za njih, a ne, na primer, u vas?

foto: thinkstock

foto: thinkstock

Tajna je u osećanjima koja ona budi u njemu!

Muškarac ne odlučuje da bude sa određenom ženom jer želi vezu i pravu ljubav u životu. On ne odlučuje da bude sa njom jer je ona jako dobra i čini toliko toga lepog za njega. Ne radi se o logici već jednostavno neobjašnjivim osećanjima koje ona budi u njemu i koja razlikuju fizičku atraktivnost od emocionalne konekcije. Osećanja imaju svoju logiku koja nema veze sa tim šta ima smisla ili je fer. Što pre prihvatite ovu istinu o muškarcima, sve će biti mnogo lakše u vašem ljubavnom životu.

Stoga, odgovor zbog čega se nikada nije zaljubio u vas glasi: Niste emocionalno atraktivni.

Ono što muškarac oseća kao razultat iskustva koje ima s vama čini da vas vidi ženom sa kojom apsolutno želi da se zbliži.

Pitate se šta može da podstakne razvoj takve vrste emocionalne atrakcije prema vama? To je sjaj žene koja ima kontrolu nas sobom.

Žena koja može da komunicira s muškarcem na dubljem nivou, tako da je svesna i u potpunoj kontroli nad tim iskustvom učiniće da muškarac oseća intenzivniju privlačnost na istom emocionalnom nivou.

U pitanju je žena koja ne dozvoljava sebi da njene svakodnevne emocije zavise od ponašanja jednog muškarca. Ukoliko se planovi poremete, ona će jednostavno to prihvatiti ili mu dati do znanja da tako nešto nije za nju. Ponajviše od svega, sposobna je da razgovara o svojim osećanjima na smiren način.

To šalje muškarcima jasnu poruku: ona kontroliše svoju sreću.

Kada muškarac shvati da ga ne činite odgovornim za sopstvenu sreću, to mu predstavlja jako veliko zadovoljstvo. Tada može da se opusti jer shvata da ste s njim jer to jednostavno želite, a ne zato što vam je potreban. A to je jedan od najatraktivnijih kvaliteta svake žene.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.