Iz muškog ugla: Evo zašto sam „lažirao“ orgazam

  Autor: Mondo

I muškarci to ponekad rade, verovali ili ne.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Iskrenu ispovest muškarca koji se odlučio na ovaj potez prenosi magazin WomensHealth.

„Više puta sam simulirao orgazam – i sigurno nisam jedini muškarac koji je to uradio. Naravno, više bih voleo da sam svaki put zaista i doživeo orgazam, ali, ponekad prosto ne mogu. Uzimam antidepresive i lekove protiv anksioznosti, i to utiče na moj seksualni život. Ali, i alkohol tu ima određenu ulogu“, priznaje ovaj mladić.

„Kad folirate, pomalo vas grize savest jer ste neiskreni prema partneru. Ali, sa druge strane, ne mislim da je toliko strašno ako tome pribegavate samo s vremena na vreme. Uradite to, seks je gotov, malo se oboje odmorite i niko nije uvređen“, kaže on.

Pa, sve dok vas ne uhvate!

„Prvi put kad smo Megan i ja imali seks, koristili smo kondom, što je imalo smisla pošto smo tek počeli da se zabavljamo. Oboje smo bili pripiti i uprkos činjenici da smo satima uživali u seksu, i uprkos činjenici da je bilo sjajno, nijedno od nas nije doživelo orgazam. I to je bilo jasno i njoj i meni, ali prosto nije bilo razloga da o tome pričamo.“

A onda…

„Meseci su prolazili, nastavili smo da se viđamo i uživamo u seksu. Par puta sam isfolirao da sam doživeo orgazam jer je seks potrajao… Malo sam stenjao, napravio par energičnijih pokreta i to je bilo to.

A onda je došlo vreme da prestanemo da koristimo kondom. E, tad su stvari postale malo komplikovanije, pošto sperma mora negde da ode, zar ne? Oboje smo se testirali na polno prenosive bolesti, Megan je odlučila da stavi spiralu… I prvih nekoliko puta je sve bilo ok.

Dok se jedne večeri nije desilo da prosto – ne mogu da doživim orgazam.

Kad sam odustao i legao pored nje, pitala me je da li sam upravo ejakulirao u nju. Rekao sam da nisam. I rekao sam joj da sam verovatno previše pijan da bih uopšte doživeo orgazam i izvinio sam joj se.

Megan je pokušala da me uzbudi ponovo, ali – ništa.

I tu je nastao problem. Ona je činjenicu da nisam doživeo orgazam shvatila LIČNO. Rekla mi je da se oseća kao da je ona kriva, iako sam ja krivicu svalio na viski. I iako sam joj objasnio da se i muškarcima to ponekad dešava.

‘Seks je i dalje divan, čak i ako ne doživim orgazam savki put. I zar se tebi to nikad nije desilo?’

Ona je rekla da jeste, ali da to „nije isto“.

I, kad se par nedelja kasnije takva situacija ponovila, a nisam čak ni bio pripit, rešio sam da izlažiram orgazam. Ali, nije bilo kondoma i nisam bio naročito ubedljiv.

‘Folirao si, zar ne?’

Nije bilo svrhe da nastavljam sa tom šaradom. I tada smo razgovarali. Zašto sam to uopšte uradio, za ime sveta? I da li sam svestan da ni taj pokušaj nije bio ubedljiv?

Ostatak noći proveli smo pričajući o svemu. O seksu, o mom duševnom stanju, o tome kako se zaista osećam. I na kraju, i nije loše što sam lažirao orgazam. Pošto me je taj neslavni pokušaj naučio da ne treba da lažiram ništa. Nikada.“

I, u pravu je. I da, jednako je glupo i kad to rade žene. Jednom za svagda: ako folirate da ste doživeli orgazam, folirate sami sebe (i žene i muškarci), i umanjujete šanse da do toga zaista i dođe. Jer, ako vaš partner (ili partnerka) veruje da je sve u redu, nema ni najmanji razlog da nešto promeni, što znači da šanse da stvari zaista i budu u redu značajno opadaju. A da se ne lažemo, seks tokom kojeg se jedna od zainteresovanih strana pretvara da je doživela orgazam je sve samo ne seks kakav se poželeti može.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.