Iskrena ispovest:“Bila sam seksualno iskorišćena, ali to nije najgore u mojoj priči“

  Autor: B92 | Srbijadanas.com Foto: Thinkstock

Ljubav na prvi pogled? Greška.

1027770439563f97a4bf3f3809464454_w640

Mnoge devojke pomisle da je ono što im se dešava prava stvar. To je mislila i Marija, pre nego što je shvatila gorku istinu:

„Upoznala sam svog dečka preko prijateljice, što je obično siguran znak da će sve biti kako treba. Ona ga je znala površno, ali mislila sam da je to dovoljno da budem mirna, jer sam tek bila izašla iz burne i bolne veze. Stvarno je bio savršen u svakom pogledu. Bavio se sportom i imao je solidan posao, što u Srbiji nije čest slučaj.

Međutim, vremenom je veza postala jako čudna. Nismo živeli zajedno, a on je primetio da sam ludo zaljubljena, pa je obilato koristio moju ljubav. Svraćao je kad želi i nije trpeo nikakvo odbijanje. Bar tri puta sam mu dala do znanja da ne želim seks, ali on je gledao kroz mene i naređivao mi da se skinem.

Ukoliko bih bila uporna u odbijanju, rekao bi mi: „U redu, ako mi pružiš oralno zadovoljstvo, rešen problem!“ To sam i radila, iz straha.

Vremenom je to postala rutina koju sam trpela. Posle seksa je počeo da mi traži pare na zajam. Pošto je već počeo da mi se gadi, davala sam novac, samo da mu što pre vidim leđa.

Ispostavilo se da je psihopata. Jednog dana me je pozvala prijateljica i rekla mi da je čula kako se on kocka i da je od njegove bivše devojke saznala da koristi uskuge prostitutki. Izbezumljena sam spustila slušalicu i otrčala kod doktora, u strahu od polnih bolesti.

Kada sam mu rekla da raskidam, samo se nasmejao. Rekao mi je da je potrošio moje pare na kocku i žene i da ih ne tražim, jer ću nastradati.

– Nego, jel mogu nekad da svratim sa prostitutkom kod tebe? Moja majka se ljuti kad ih dovodim kući – rekao je i počeo da urla od smeha. Spustila sam slušalicu.

Posle toga se više nije javljao…

Moja jedina sreća je u tome što sam iz veze izašla fizički zdrava (bez polnih bolesti) i što me je ostavio na miru.

Dakle, pazite u koga se zaljubljujete.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.