Injekcije krvi direktno u klitoris za bolji seks?!

  Autor: Mondo

Seks jeste jedna od važnijih stvari u životu, ali ovo je možda ipak malo preterano…

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Dr Čarls Ranels iz Ferhoupa u Alabami na svojoj klinici sprovodi revolucionaran tretman: ženama ubrizgava injekcije njihove sopstvene pročišćene krvi u klitoris, da bi im povećao šanse da dožive orgazam i omogućio da više uživaju u seksu.

Svoj tretman isprobao je prvo na samom sebi, godinu dana ubrizgavajući krv u penis, a zatim je njegova partnerka za Dan zaljubljenih poželela da tu proceduru primeni i na njoj i ubrizga joj krv u klitoris, prenosi „Dejli mejl“.

Ona je bila jako zadovoljna, a dr Ranels je odlučio da proširi svoja istraživanja i danas pomaže ženama da više uživaju u seksu. Tokom ove procedure, krv se uzima iz ramena pacijentkinja, zatim se centrifugira, a tako prečišćena onda se injekcijama ubrizgava u klitoris.

Ovaj tretman koristi se i za podmlađivanje, jer trombociti i faktori rasta u krvi stimulišu stvaranje novog kolagena, obnavljaju i podmlađuju kožu, a poboljšavaju i cirkulaciju.

Kad je seksualno iskustvo u pitanju, to ujedno znači i intenzivniji osećaj zadovoljstva jer su koža i potkožno tkivo bolje prokrvljeni.

Postupak traje dvadesetak minuta, a cena jednog tretmana je 1.200 dolara. Dr Ranels je svoje otkriće patentirao 2011, ali ova procedura u Americi još nije i zvanično odobrena.

E sad… Iako niko normalan ne dovodi u pitanje značaj zdravog i zadovoljavajućeg seksualnog života, pitanje je da li procedura tokom koje vam lekar u najosetljiviji deo tela koji ima na hiljade nervnih završetaka po kvadratnom milimetru daje injekcije bilo čega, a naročito krvi, pa makar to bila i sopstvena krv pacijenta o kojem je reč potpada pod „normalno i zdravo“.


loading...

1 komentar

  1. Karajm

    20. septembra 2016. at 22:44

    jebo on svoju majku.Mami ga ubrizgaj,retardi americki

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.