Erekcija za pamćenje – evo kako

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Kako da izbegnete probleme sa erekcijom, noćnu moru svakog muškarca…

orgazam-610

Problemi sa erekcijom danas nisu neuobičajeni. Sa godinama se javljaju češće, ali ponekad i mlađi muškarci mogu imati problema u krevetu, što zbog stresa, što zbog savremenog tempa i nezdravog načina života. Evo kako da izbegnete noćnu moru svakog muškarca, a da to ne podrazumeva posezanje za malom plavom pilulom. Medical Daily donosi savete stručnjaka američkog Instituta za urologiju.

Održavajte zdravu telesnu težinu. U čak 30 odsto slučajeva erektilne disfunkcije gubitak svega 10 odsto telesne mase rešava problem.

Vežbajte bar pola sata dnevno. Ako vas mrzi da vežbate, šetajte se barem. Kad vežbate, sve radi bolje, pa i – penis.

Nemojte dozvoliti da seks postane rutina. Muškarci posle nekog vremena počnu slabije da reaguju na seksualne nadražaje na koje su navikli, dakle, uključite maštu.

Obezbedite sebi malo privatnosti. Ako vam se deca ili roditelji muvaju po kući, a vi pokušavate da uživate u seksu, ne možete očekivati čuda u krevetu.

Pazite šta jedete. Mediteranska ishrana čuda čini, pokazuju naučne studije.

Opustite se. Ako sve vreme razmišljate o tome kako „morate“ da izdržite što duže, kako „morate partnerku da dovedete do orgazma“ – mrka kapa.

Odvojite vreme za seks. Ako žurite, teško je postići odgovarajuće raspoloženje.

Imajte u vidu da ne morate ama baš ništa u životu, pa ni da imate vrhunski seks svaki put.Ako ste pod pritiskom, na primer ako pokušavate da napravite bebu, može se desiti da imate problema sa erekcijom zbog stresa.

Nemojte da pijete. Ako ne možete da se odreknete alkohola, moraćete da se odreknete „mogu uvek“ stava. Toliko je jednostavno.

Ili nađite devojku sa kojom ćete želeti i moći – uvek.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.