Duplo zadovoljstvo: Evo kako da doživite 2 orgazma tokom jednog seksa

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

Seks može da bude mnogo interesantniji nego što ste mislili. Ako se malo potrudite i uz prave savete, čak možete da doživite i dvostruki orgazam.

 

1162603953564480fc683da859877233_w640

Kombinovani orgazam postaće vaša omiljena stvar jednom kad ga otkrijete. Evo kako da ga postignete prilikom masturbacije, oralnog seksa i samog snošaja.

Dosad ste verovatno doživeli mnogo klitoralnih orgazama, a ako ste imali sreće, ni vaginalni ili orgazam G-tačke vam nije stran.

Ali, stručnjaci tvrde da je moguće doživeti obe navedene vrste orgazma istovremeno, a taj užitak nipošto ne želite da propustite.

Iako je malo komplikovanije, Ejmi Levin, seksualni terapeut, kaže da je to uz malo truda izvodljivo. Da biste doživeli ovaj dvostruki užitak, morate stimulisati klitoris i G-tačku istovremeno, a ovo su tri načina kako da u tome uspete.

Tokom masturbacije

Vi sami najbolje znate šta vam prija pa počnite s tim. Fokusirajte se na stimulaciju klitorisa rukom, a G-tačku stimulišite nekom seks-igračkom. Veoma je važno da se G-tački posvetite tek kad se uzbudite jer se ona oseti tek onda kad ste već napaljeni.

Tokom oralnog seksa

Neka se vaš partner bavi vašim klitorisom dok ne osetite da ste jako uzbuđeni. Tada neka polako pronađe vašu G-tačku. Prepoznaće je po tome što je ona hrapava na dodir. Vi samo uživajte.

Tokom snošaja

Ejmi Levin preporučuje da vam partner stimuliše klitoris prstima ili igračkom tokom predigre. Tada, kada se jako uzbudite, započnite seks u pozi otpozadi. Taj položaj je najbolji za stimulaciju G-tačke.

Ako želite da pojačate intenzitet seksa, umesto da se oslonite na dlanove, oslonite se na laktove kako biste spustili gornji deo tela. Taj položaj garantuje vam maksimalnu stimulaciju G-tačke.

 


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.