Dragi muškarci, OVO nas impresionira

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Lako je, ne treba vam mnogo truda.

Udvaranje-par-sreca

  MANIRI

Ne morate da skačete sa vaše stolice kako biste pomerili našu dok sedamo, niti da nas pratite do toaleta, istrčavate iz automobila da biste nam otvorili vrata.

Dovoljno je da nam pridržite kaput prilikom oblačenja i svlačenja, ponudite se da budete pratnja do toaleta, ponašate se kao vaspitana i brižna osoba.

Slušajte nas dok pričamo, ne gledajte u telefon sve vreme, ostavite dopisivanje sa ortacima ili onlajn praćenje kladionica, za kasnije.

Žene vole da pored sebe imaju muškarce koji ih uvažavaju, smatraju ih ravnopravnim sagovornicima, uvažavaju njihovo mišljenje.

GOVOR TELA

Prija nam kada znamo da vas uzbuđujemo, da želite da nas dodirnete, poljubite… ali uzdržite se! Lepo je kada sednete tako da možete bolje da nas gledate i da nam budete blizu, ali to ne znači da nas „gušite“.

Povremeno dodirivanje ruku tokom razgovora je ok, možda i dlan na leđima dok hodamo, ali ruka na kolenu, u kosi, ili nešto intimnije – ne, nikako!

Seksi je kada on zgrabi nju ispred ulaza u stan, poljubi je i kaže: „Nisam mogao da izdržim!“, ali to je baš rizično i uspeva uglavnom samo na filmu.

HUMOR

Da, volimo da se smejemo, ali ne na silu. Zasmejavajte nas, ali ne glumite klovna. Ovde je teško dati konkretan savet – ili imate smisla za humor ili ne. Procenite šta zanima devojku sa kojom ste izašli, pustite prvo nju da vas nasmeje, možda je to dobar putokaz u kom pravcu bi trebalo vaše šale potom da idu.

SPONTANOST

Volimo opuštene muškarce, ili one koji barem tako izgledaju. Mislite da je samo vama frka na prvom, drugom randevuu? Živite u zabludi!

Zato, hajde da se ne foliramo ni vi, niti mi. „Imam malu tremu, jer mi je bitno da se večeras lepo provedeš sa mnom“, recite devojci i dobićete veeeliki plus.

Spontanost podrzumeva i mala iznenađenja. Pojavi se ispred njene kancelarije, sutradan, donesi joj omiljenu čokoladu koju je sinoć pomenula tokom vašeg razgovora. Oboričeš je s nogu!

INTELEKT

Super je što, možda, imaš dobar auto, lepu kuću, fotografije dalekih destinacija koje si obišao, ali – šta ti imaš u glavi, daso?

Znamo da će većina sada odmahnuti rukom u uverenju da današnje devojke žele smao komfor i ništa više, ali probajte da ponudite više, pa ćete više i dobiti.

Razumete?

Ako vam nije jasno onda, ipak, izglancajte automobil pre izlaska, ubacite na vaš Facebook profil slike koje vas prikazuju pored svih svetksih čuda i naručite skupo vino pre nego što započnete „prezentaciju“.

Srećno!


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.