Deset znakova da imate seks sa pogrešnom osobom

  Autor: B92 Foto: Thinkstock

I da je krajnje vreme da pronađeš partnera kakvog zaslužuješ…

 

158360139055b76a05f159c110714091_w640

Jedna od najlepših stvari pored ljubavi koja spaja par je seksualni odnos. Retko koja veza može da uspe ako između osoba pored poštovanja i ljubavi ne vlada i jaka seksualna energija i privlačnost. Donosimo ti 10 upozorenja da imaš seks sa pogrešnom osobom i da je definitivno vreme da pronađeš osobu koja ti zaista odgovara.

Maštaš više o drugim osobama nego o njemu

Sasvim je normalna stvar da ponekad fantaziraš o zgodnom komšiji, kolegi sa posla…Možda takve fantazije nisu moralne, ali su sastavni deo i ne treba da te brinu osim ako provedeš više vremena maštajući o drugima nego o svom dragom.

Ne privlači ne dovoljno

Da li je potrebno još nešto reči? Tvoj partner treba da privlači u svakom mogućem pogledu: fizičkom, psihičkom, seksualnom!

Dobijaš ružne komenate na račun svog tela

Ukoliko osoba sa kojom si intimna i bliska svojim ponašanjem čini da se osećaš nesigurno po pitanju fizičkom izgleda, ne zaslužuje više ni mrvicu pažnje od tebe. Seks će biti neuporedivo bolji i strastveniji ukoliko se osećaš samopouzdano i privlačno pored partnera.

Bojiš se da kažeš šta voliš, a šta ne…

Samo kad pomisliš kakav će komenatr dati ili kakvu će facu složiti ako mu uputiš neku primedbu, odustaješ i nastavljaš da “uživaš”…

Jedva čekaš da s predigra i ceo proces završi

Sasvim je normalna stvar da nisu uvek raspoložena za akcije među čaršavima, ali ako često nisi raspoložena i umsto da uživaš brojiš sekunde i minute, ne znamo šta više tražiš sa tim tipom.

Osećaš se čudno i tužno nakon seksa

Osim što je sjajan način da otklonite napetost i zadovolji seksualni apetit, seks luči hormon sreće i zadovoljstva. Ukoliko se nakon seksa osećate iskorišćeno i čudno i nezadovoljno nema potrebe da pominjemo šta treba da uradite.

On odbija da stavi kondom

Ne želi da stavi kondom iako je lepo zamoljen? Obuci se i beži koliko te noge nose!

Ne prija ti njegov dodir

Svaki put kad pokuša da dotakne vašu kožu , nesvesno ustuknete kao da vas dira potpuni neznanav. Ovo je kao što smo rekli nesvesna reakcija, ali možda i telo pokušava nešto da nagovesti.

Partner te ne poštuje dovoljno

Bez obzira na to da li ste u vezi, kombinaciji ili ste “prijatelji sa povlasticama”, uzajamno poštovanje je OBAVEZNO!

Seks je uglavnom dosadan

Da li treba nešto da dodajemo na ovu rečenicu


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.