Deset trikova za bolji seks!

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Muškarci, seks nije samo kada vam se „posreći“…

Sex-par-krevet

Kako bi seks bio bolji, potrebno je preduzeti određene korake u „zagrevanju“ kako bi vašu damu „oborili s nogu“ – bukvalno.

Sasvim je razumljivo da česta uloga muškarca kao nekoga ko prvi inicira seks, može da stvori pritisak, ali to ne mora da se dešava.

Kada otkrijete par lakih strategija za poboljšanje seksualnog odnosa, dobićete samopouzdanje koje će vam omogućiti da akciju pretvoritu u pravi „požar“. To može da bude jednostavno poput dodavanja određenih elemenata iznenađenja, menjanja vašeg uobičajenog ritma ili uvođenja „bezobraznog“ razgovora.

Pa, da li ćete posle ovih trikova morati da budete spremni da pozovete vatrogasnu službu? O, da!

1. Fokusirajte se na predigru

Želite da imate seks koji će da traje celu noć? Onda se upustite u mnoogo predigre. Vaša zajednička igra će biti produžena, a kada počne „glavni čin“, verovatnije je da će duže trajati.

2. Nadražite je

U žaru trenutka, bez imalo okolišanja, pitajte vašu damu šta će je to što će je još bolje stimulirati da uživa. Kada vam je cilj da je zadovoljite, ona će to primetiti i pre će hteti i da vam uzvrati „uslugu“.

3. Budite bezobrazni

Iskoristite sve čari „bezobraznog“ šaputanja u spavaćoj sobi. Seksi je kada ona čuje vaše želje, kao i kada vam partnerka kaže vaše. Dodajte nevaljali govor na sve to i stvorićete još više „dima“.

4. Osetite senzaciju

izbacite sve iz glave i skoncentrišite se isključivo na ono što je pred vama.

5. Pokušajte van spavaće sobe „na brzaka“

Potreba da imate seks na nekom „nekonvencionalnom“ mestu može samo učiniti da sve bude još slađe. Bilo da su u pitanju stepenice neke zgrade ili vaša kuhinja, pokušajte da se volite na nekoj lokaciji koja će uticati na pozitivnu atmosferu i uzbuđenje. Samo nemojte da prekršite neke zakone…

6. Pomerajte granice

Zagrejte svoju uobičajenu rutinu nekim novim pokretima. To može da bude nešto poput „dovatavanja“ pod tušem, alternative poze ili gledanja porno filmova zajedno – bilo šta što će biti novo i za vas i za vašu partnerku.

7. Budite „glađi“

Dodajte više zadovoljstva vašem seksualnom odnosu pomoću lubrikanta po izboru. To će učiniti da se poveća seksualna stimulacija i nadražaji koje oboje osećate.

8. Obuzdavajte se

Produžite užitak uz pomoć odloženog i intenzivnijeg zadovoljavanja. Zadirkujte je pre nego što je zadovoljite, a kada osetite da ćete doživeti orgazam, pauzirajte ili usporite pre nego što počnete opet i date sebi „oduška“.

9. Prihvatite pomoć

Možda će vas ovo iznenaditi, ali vaša partnerka će verovatno vrlo rado doneti sopstvene seks igračke u krevet sa vama. Ovakva pomagala mogu biti značajna za predigru, što će dovesti do intenzivnije akcije kasnije. Takođe možete da probate vibrator za parove i podelite zadovoljstvo.

10. Spremite iznenađenje

Ko ne voli iznenađenja? Kada ne očekuje, pošaljite joj poruku u sred dana, gde ćete joj napisati kako ćete sve da je zadovoljite kasnije, opremite spavaću sobu svećama ili spremite poklon u vidu erotskog donjeg veša. Vaša lepša polovina će vam biti itekako zahvalna.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.