Dame, pažnja: Momci ovo NE PODNOSE u seksu

  Autor: Mondo Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

Kada je reč o seksu, postoje neke stvari koje žene možda i nesvesno rade, a koje momcima ubijaju raspoloženje. Dame, obratite pažnju!

seks-610

Glumatanje

Da se razumemo, momci vole kada ispustite poneki krik tokom seksa jer im time dajete do znanja da uživate. Međutim, ne vole kada se zanesete i počnete teatralno da vrištite. Muškarci to potvrđuju, a i studije su pokazale da je ovo ubica želje za seksom broj 1, a često dovodi i do problema sa erekcijom.

Žena morž

Sigurno nijedan muškarac ne voli kada se žena „izvali“ na krevet kao morž i očekuje da on sve odradi sam. Ako ništa drugo, makar mu dajte do znanja šta vam prija, a šta ne.

„Zubni“ oralni seks

Njihov gospodin Osetljivi Penis ne podnosi kada ga tokom oralnog seksa dodirujete zubima. Zato, ako već to radite, budite pažljive.

Prst u zadnjici

Prvo pitajte, dame. Neki muškarci su prilično osetljivi kada se radi o njihovoj zadnjici. Možda to vašem muškarcu neće smetati, ali je sigurnije da prvo dobijete odobrenje.

Razgovor

Romantična priča o ljubavi je lepa, ali kada je reč o razgovoru tokom „akcije,“ što se njih tiče, u obzir dolazi jedino „prljava“ priča.

Pišite nam u komentarima – šta je to što vi ne podnosite tokom seksa?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.