Dame, o OVIM frajerima možete samo da maštate

  Autor: Mondo Foto: Instagram/ hotdudeswithkittens

Saznajte kojih 10 tipova muškaraca treba da izbegavate u širokom luku, iako jako čeznete za njima.
hot-dudes-with-kittens-instagram-46__605

Iako znate da nikad nećete završiti s njim, ne možete da objasnite zašto vam klecaju kolena i leptirići se „razlete“ po stomaku kada ga ugledate.

On je brat vaše prijateljice

Postoji mogućnost da nakon raskida sa tim dečkom, izgubite i prijateljicu. Plus nećete moći baš stalno da ga ogovarate kod nje, niti tražiti da stane na vašu stranu kada ste u svađi.

Konobar ili barmen

Ne poznajete ga, ali ga srećete često u vašem omiljenom baru. I često maštate o njemu i o tome šta bi moglo da se dogodi između vas. Noćno radno vreme i mnogo zgodnih cica za šankom…Imate li živaca za to?

Neko ko je vama totalna suprotnost

Vi ste nežna princeza, a on panker u dubokim martinkama i sa opasnim tetovažama. Ipak često pomislite kako biste bili neobičan par.

Dobar drugar vašeg momka

Zabranjena teritorija! Iako znate da se nikad ne biste upustili u ovu priču, ponekad pomislite na šarmantnog drugara svog dečka.

Dečko vaše prijateljice

Takođe zabranjena teritorija! Ako nikad niste pomislili kako bi bilo u vezi sa momkom vaše prijateljice ili lažete ili ona ima baš loš ukus za frajere.

Loš momak

Znate da veza s njim nema nikakvu budućnost i da je užasan izbor za vas, ali nekako ne možete da ga izbacite iz glave.

Autoritativna figura

Stariji je od vas, ali je neodoljiv. Možda je vaš profesor na fakultetu ili šef. Znamo da moć privlači, ali zadržite se na maštanju.

Kolega s posla

To je neko koga viđate svakodnevno. Trudili ste se da se zbližite, ali ste onda shvatili da je jako dosadan tip. Ipak, njegova pojava je melem za vaše oči.

Seksi stranac

Bio je na letovanju u našoj zemlji. Pali ste na naglasak i njegov seksi osmeh, ali ste ubrzo shvatili da je hiljade kilometara između vas.

Nikada neće biti vaš

Vama se dopada, ali vi njemu ne, bar ne na taj način. Jednostavno niste njegov tip.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.