Četiri koraka do najboljeg seksa

  Autor: Mondo

Uz ovih nekoliko poteza ćete ga „raspametiti“ u krevetu, tvrdi seks ekspert.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Ekspert za seks Dejvid Vigant podelio je nekoliko saveta za dame koje žele da svom dragom priušte seks za pamćenje.

Šaljite mu seksi poruke

Da biste u njemu probudili želju za seksom, morate mentalno da ga „izazovete“, a za to ništa nije bolje od nekoliko seksi poruka tokom dana. Jednostavne, ali erotične poruke će završiti posao – „Raspametiće te ono što ću ti uraditi večeras“, na primer, dovoljno je da mu zagolica maštu toliko da jedva dočeka veče.

Izazivajte ga

Počeli ste seksi porukama, došlo je veče, ali tu ne treba da stanete * izazivajte ga, kaže ovaj ekspert. On savetuje da to uradite zvucima, mirisima i odećom. Većina žena će za tu priliku izabrati seksi donji veš, ali to je kliše. Muškarci najviše vole da vide svoje partnerke u njihovim velikim majicama (koje su damama kao kratke haljine), ispod samo gaćice, bez brushaltera, tvrdi Dejvid.

Pre toga se okupajte svojom omiljenom kupkom, namažite se kremama, losionima, naprskajte parfem koji on voli. A kada se pojavi na vašim vratima, strasno ga poljubite, provucite mu prste kroz kosu i šapnite mu nešto na uvo, to je odlična uvertira za ono što tek sledi.

Priuštite mu oralni seks

„Kada muškarcu pružate oralni seks, tretirajte njegov penis kao da upravo jedete najukusniju čokoladu na svetu“, kaže seks ekspert. On dodaje da žene često „preskaču“ nekoliko koraka – ljubite mu vrat, grudi, stomak, butine. Nežno mu masirajte unutrašnju stranu butina, „pozabavite“ se testisima, a tek onda pređite na penis.

Pohvalite ga

Nakon seksa (ne zaboravite predigru!), kažite mu da je seks bio sjajan – ako zaista jeste. Detaljno mu opišite šta vas je najviše uzbudilo, šta vam je najviše prijalo. Muškarci „rade“ na komplimente, pa su sve šanse da će se, ako ga pohvalite, potrudite da sledeći put seks bude još bolji.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.