Bizarni seksualni rekordi

  Autor: Mondo

Od masturbacije udalj, do najduže masturbacije – bizarni rekordi za koje verovatno niste ni znali da postoje.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Najdalja ejakulacija. Horst Šulc iz Amerike ušao je u istoriju kao čovek koji je navodno uspeo da ejakulira šest metara udalj, i 3,8 metara uvis. Brzinom od oko 68 kilometara na sat.

Kada je o ženama reč, rekord drži učesnica manifestacije Masturbate-A-Thon iz 2009. godine. Ona je „dobacila“ 3,8 metara.

(Samo da napomenemo, ova manifestacija ima i humanitarni karakter, osim što podižu svest javnosti o ovoj seksualnoj aktivnosti, učesnici takođe i sakupljaju novac koji se zatim koristi u prevenciji seksualno prenosivih bolesti i slično.)

Najveću vaginu na svetu imala je Ana Svon (1846-1888). Obim njene vagine iznosio je 48 centimetara.

Najduža masturbacija. Izvesni Masanobu Sato je 2009. na manifestaciji Masturbate-A-Thon u organizaciji Centra za seks i kulturu San Franciska mastubirao 9 sati i 58 minuta.

Najviše progutanog ejakulata. Mišel Monan iz Los Anđelesa progutala je nešto manje od jednog litra sperme 1991. Posle je morala na ispiranje želuca, doduše. Pošto je ona prva i jedina žena koja je pristala da uopšte uradi tako nešto (u toj količini) i da se to zvanično zabeleži, verovatno će zauvek držati ovaj bizarni rekord, prenosi „Dejli star“.

Najviše brushaltera otkopčanih za 60 sekundi jednom rukom. Muškarci često imaju problema sa otkopčavanjem onih finih kopčica na brushalterima, ponekad se muče i ako koriste obe ruke, a ako umeju da ih otkopčaju jednom – to je ozbiljan plus. Ginisov rekord u ovoj disciplini drži Britanac Kris Nikolson, koji je za 60 sekundi otkopčao čak 20 brushaltera i to koristeći samo jednu ruku!

Najviše orgazama tokom 60 minuta. Naučnici iz Centra za seksualne studije iz Kalifornije zabeležili su tokom jednog istraživanja rekord – žena je doživela 134 orgazma tokom sat vremena – više od dva za dva minuta.

Kad je reč o muškarcima, rezultat je manje impresivan – titulu drži čovek koji je za sat vremena ejakulirao 16 puta.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.