AKO SE NIJE OHLADILA, O ČEMU JE REČ? 5 razloga zašto u vašem krevetu više nema akcije

  Autor: Kurir
U krevetu je stalno boli glava? Naravno, odmah ste pomislili da joj više nije stalo, ali to ne mora da bude razlog… bar se nadamo da nije.

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

U krevetu je stalno boli glava? Naravno, odmah ste pomislili da joj više nije stalo, ali to ne mora da bude razlog… bar se nadamo da nije.

Vreme kada niste mogli da skinete ruke jedno s drugog u nekim slučajevima može se pretvoriti vrlo brzo u takvu vrstu odnosa da zaboravite da se poljubite za laku noć, piše Men’s Health.

Postoje brojni razlozi zašto žene samoinicijativno odlučuju da prekinu seksualne odnose sa svojim partnerom. Najčešće time pokazuju koliko su ozbiljne i koliko nedoumica imaju u pogledu vaše zajedničke budućnosti.

STRES

Seksolog i stručnjak za veze Ejpril Masini smatra da je stres najčešći uzročnik smanjenja libida kod žena. Vrlo je teško opustiti se kada su vam misli usmerene na svakodnevne životne probleme. Zgusnuti rasporedi i poslovne obaveze ovaj problem samo produbljuju, a seksolozi savetuju parove da investiraju u svoju vezu tako što će iskreno razgovarati o svakom problemu. Kada seks stavite na vrh liste prioriteta i odlučite da eliminišete stres, pronaći ćete i način da rešite probleme.

UZIMA STVARI ZDRAVO ZA GOTOVO

Kada ste u vezi, mnogo je lakše doći do seksa bez preterane potrebe da se u tome i potrudite. Ali stručnjak za veze Bendžamin Riter misli da ukoliko želite da zadržite požudu i strast u vašem odnosu, ne smete dozvoliti ženi da pomisli da vas uvek može imati i da stvari uzima zdravo za gotovo. Oživljavajte svoju vezu tako što će stalno biti u nekoj vrsti predigre i seksualne požude.

MANJAK KOMUNIKACIJE

Ako više nemate seks sa svojom partnerkom, najlakše je reći „Nismo na istim talasnim dužinama“. Kao i u svakoj drugoj vezi, seks je manje-više sličan, ali je komunikacija ta koja pravi razliku. Otvoreno priznajte jedno drugom šta vam se ne sviđa u vašem odnosu, a da biste saznali njeno mišljenje vi budite hrabri i probijte led. Pitajte je o tome koje vas stvari zbližavaju i koko da dođete do njih, a dobra konekcija na emotivnom nivou uvek vodi ka boljem seksualnom životu.

NEMA SEKS KAKAV ŽELI

Nijedan muškarac ne želi da čuje da je loš u krevetu. Ali ako želite da sačuvate vezu, ove reči, verovali ili ne bi mogle biti vrlo korisne. Seksualna edukacija kod muškaraca primarno dolazi kroz gledanje porno sadržaja pa se tako formiraju i seksualne fantazije.

To, drugim rečima, znači da veliki broj muškarac ne zna kako da zadovolji svoju partnerku, a da stvari budu još gore ni same žene nisu previše zainteresovane da edukuju svoje muškarce. Takve okolnosti vode ka društvu uniformisanih muškaraca i ljutitih žena. Pripadnice lepšeg pola često nemaju vrsu seksa koje žele pa tako sve češće odbijaju seksualne odnose a sa druge strane muškarci su frustrirani jer ne mogu da dođu do seksa. Rešenje je da muški ego stavite sa strane i poslušate želje svoje partnerke.

DOSADA

Mnogo stvari brzo dosade ako se rade na isti način iznova i iznova. Tako je i sa seksom, a ukoliko niste kreativni i u ovom segmentu života, brzo ćete joj dosaditi. Budite hrabri i pokušajte sa nekim novim stvarima i pozama koje će uneti dozu neophodne svežine. Nisu vam potrebne neke radikalne promene, već sitne radosti koje će kod nje izazvati osećaj da vam je i dalje veoma važna.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.