15 stvari koje morate da uradite tokom seksa!

  Autor: Mondo Foto: Thinkstock

Život je kratak i zato se potrudite da svaki dan, ali i noći budu specijalne. Spremite da se da eksperimentišete, pošto vam donosimo vrelu seksi listu „zadataka“ koje treba uraditi pre nego što odete na onaj svet.
ThinkstockPhotos-466535528

1.Ostavite gaćice kod kuće.

Ali i sve kočnice… Iako imate odeću na sebi, imaćete osećaj da ste goli i to će vas navesti da se osećati seksi. Skinite se pred svojim parternom, koji će odlepiti kada bude video vašu „odevnu kombinaciju“.

2. Pijani seks. 

Ako ga do sada niste probali, naš savet je da uzmete flašu tekile i zatvorite se u kuću sa svojim dragim ili dragom. Napijte se malo, otkrijte potpuno nov i lud način vođenja ljubavi.

3. Golicanje perjem.

Kupite dugačka perja (probajte u pozamanterijama 😉 i njima golicajte partnera po telu…pa onda neka on/ona isto uradi vama. Dodir nežnog pera nateraće vas da se naježite i istovremeno „napalite“.

4. Seks na plaži.

I ne, nije u pitanju onaj koktel koji pijete svakog petka…Nego se bacite na pesak i pređite na stvar! Mali savet: Probajte u zoru.

5. Masturbacija.

Iako je za mnoge to sastavni deo svakodnevnice, ima i onih koji nikada nisu probali da se sami zadovolje. Probajte, jer smanjuje tenziju i stres. Pustite neki film za odrasle i uživajte!

6. Obucite belu tanku haljinu i izađite na kišu.

Ovde je bitno da se isprati vremenska prognoza…Kako ne biste dobili upalu pluća, sačekajte neki letnji pljusak. Haljina skroz mokra, pripijena uz telo, otkriće vaše obline, a partneru će se samo jedno vrteti po glavi- kako da vam što pre tu haljinu skine.

7. Tihi seks.

Zamolite dragog da pokuša da ne ispusti zvuk tokom vođenja ljubavi. Bez uzdaha, dahtanja i prljavih reči…samo tihi seks! Pređite mu noktima preko leđa, gricnite ga i posmatrajte kako se samokontroliše.

8. Jedan na brzaka

Obucite suknjicu, ali baš kratku i lepršavu. U trenutku kada vaš dragi bude kretao na posao, skinite gaćice, podignite suknjicu i preprečite mu put. Verujte, brzinom svetlosti će se javiti na poslu da „mu nije dobro“.

 9. Seks u divljini

Zamislite da vodite ljubav sa prirodom! Pesma ptica, zvuk zrikavaca, zvezdano nebo…Prava scenografija za jedan spori i senzualni odnos.

10. Seks sa potpunim strancem

Zapamtite da seks nije seks ukoliko niste grešni. Zato budite grešni jedne noći i „privedite“ nekog iz koga ste prvi put videli te večeri. Kažu, da je seks sa potpunim strancem neverovatan. Ali zapamtite da koristite zaštitu i pobegnite pre jutra, kako biste izbegli onu neprijatnu tišinu.

11. Seks u vodi

Samo proverite da li je voda čista, pre nego što „uronite“ u talase strasti i požude.

12. Čitajte erotske priče, romane

Častite se malo „prljavim“ štivom. I dok budete čitali, masturbirajte!

13. Postavite večeru…na sebi!

Iznenadite vašeg čoveka i lezite na sto goli, a hranu strateški postavite po telu. A onda pustite čoveka da uživa u večeri…i vama. Verujte nam, posle toga neće želeti da koristi tanjir ikada više, a vi nećete morati da perete sudove 🙂

14. Seks u avionskom toaletu

Znamo da su toaleti u avionu premaleni i skučeni. Ali blizina će samo rasplamsati strasti.

15. Seks sa starijim muškarcem

Stariji frajeri umeju da budu neodoljivi i jako seksi. Oni su zreli, iskusni i znaju mnogo toga u krevetu.


loading...

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.